Az evőpálcika Kelet-Ázsiában – azon belül is főként Japánban, Kínában, Koreában és Vietnámban – a hagyományos evőeszköz. A pálcika változó hosszúságú lehet, Japánban a rövidebb pálcikákat, míg Kínában a közepeset és hosszabbakat részesítik előnyben. A pálcika megfogható végét általában valamilyen díszítés jelzi, amely jól illeszkedhet a választott tányérok és tálak stílusához is.
-
Ennek a japán étkészletnek a feltűnően fényes, kobaltkék árnyalata megragadja és foglyul ejti a tekintetet. Az első ránézésre egységesnek tűnő felszín mindig rejt magában váratlan eltéréseket színben és textúrában egyaránt. Az egyedülálló üvegezési technika adja a tálak és tányérok egyediségét, minden darabja kiváló minőségű porcelánból készült. A készlet megjelenése és az organikus formák a luxus érzetét keltik a felhasználóban, mellyel igazán különlegessé varázsolható egy hétköznapi vacsora is.
-
A mindennapi távol-keleti étkezés hagyományos kelléke, dísze lehet modern asztalunknak. A magas minőségű porcelán, letisztult, minimalista formában ölt alakot. Tökéletessége egyszerűségében rejlik. A termékcsalád egyes darabjai jól kombinálhatóak, mind ünnepi, mind pedig hétköznapi használatra tökéletes választás lehet.
-
Az Oribe egy hagyományos japán kézműves kerámia stílus neve, amely egyedi – megkülönböztethető - formavilágával és szabálytalan, már-már rusztikus alakjával tűnik ki a többi stílus közül. A porcelánok – a japán tradíciónak megfelelően - eredetileg zöld színben készültek, amelyet a mai napig előszeretettel használnak a japán séfek, ugyanis a komplementer színek alkalmazása a tálalásban központba helyezi és kiemeli a felszolgált ételeket.
-
Az Oribe egy hagyományos japán kézműves kerámia stílus neve, amely egyedi – megkülönböztethető - formavilágával és szabálytalan, már-már rusztikus alakjával tűnik ki a többi stílus közül. A porcelánok – a japán tradíciónak megfelelően - eredetileg zöld színben készültek, amelyet a mai napig előszeretettel használnak a japán séfek, ugyanis a komplementer színek alkalmazása a tálalásban központba helyezi és kiemeli a felszolgált ételeket.
-
Az Oribe egy hagyományos japán kézműves kerámia stílus neve, amely egyedi – megkülönböztethető - formavilágával és szabálytalan, már-már rusztikus alakjával tűnik ki a többi stílus közül. A porcelánok – a japán tradíciónak megfelelően - eredetileg zöld színben készültek, amelyet a mai napig előszeretettel használnak a japán séfek, ugyanis a komplementer színek alkalmazása a tálalásban központba helyezi és kiemeli a felszolgált ételeket. A kék szín alkalmazása a tradicionális formákhoz egy modern színválasztás, így felelve meg napjaink igényeinek.
-
Az Oribe egy hagyományos japán kézműves kerámia stílus neve, amely egyedi – megkülönböztethető - formavilágával és szabálytalan, már-már rusztikus alakjával tűnik ki a többi stílus közül. A porcelánok – a japán tradíciónak megfelelően - eredetileg zöld színben készültek, amelyet a mai napig előszeretettel használnak a japán séfek, ugyanis a komplementer színek alkalmazása a tálalásban központba helyezi és kiemeli a felszolgált ételeket. A kék szín alkalmazása a tradicionális formákhoz egy modern színválasztás, így felelve meg napjaink igényeinek.
-
A Soshun (jelentése: korai tavasz) étkészletnek már a nevéből is sejthető, hogy egy üde, megújulást jelképező motívumokkal díszített kollekciót fogunk kapni. A halvány, pasztell kék alapra festett cseresznyevirág mintázat Japán egyik legismertebb és legszebb ünnepére utal. A készleten belüli változatos elemválaszték, a rugalmas tálalás és mindennapi használat sokoldalú lehetőségét adja. Tökéletes kiegészítője lehet a modern és klasszikus étkezéseknek egyaránt.
-
Csodálatos atmoszférájával életre kelti a terített asztalt. Vendégei csodálni fogják az éteri szépségű Green Cosmos kollekciót. Halvány, tavaszt idéző zöld alapon, japán virágokkal gazdagon díszített tálak és tányérok fokozzák a frissesség és tisztaság hangulatát a konyhában. Hagyományos virágmotívum, mégis a vidám és fiatalos dizájn ünnepivé varázsolhatja a mindennapi étkezést.
-
Az Oribe egy hagyományos japán kézműves kerámia stílus neve, amely egyedi – megkülönböztethető - formavilágával és szabálytalan, már-már rusztikus alakjával tűnik ki a többi stílus közül. A porcelánok – a japán tradíciónak megfelelően - eredetileg zöld színben készültek, amelyet a mai napig előszeretettel használnak a japán séfek, ugyanis a komplementer színek alkalmazása a tálalásban központba helyezi és kiemeli a felszolgált ételeket. A kék szín alkalmazása a tradicionális formákhoz egy modern színválasztás, így felelve meg napjaink igényeinek.
-
Az Indigo porcelán étkészlet egy rendkívül kifinomult és elegáns tálalóeszköz, mely az ünnepek és hétköznapok tökéletes kiegészítője. Nevét az élénk kék indigó színről kapta, amelyet kiemel a hófehér szemkápráztató szikrázása. A különböző méretben kapható tálak közül a kisebbek idálisak mártásokhoz és rizses ételekhez, a nagyobbak pedig levesek fogyasztásához tökéletes.
-
Az Indigo porcelán étkészlet egy rendkívül kifinomult és elegáns tálalóeszköz, mely az ünnepek és hétköznapok tökéletes kiegészítője. Nevét az élénk kék indigó színről kapta, amelyet kiemel a hófehér szemkápráztató szikrázása. A különböző méretben kapható tálak közül a kisebbek idálisak mártásokhoz és rizses ételekhez, a nagyobbak pedig levesek fogyasztásához tökéletes.
-
Az Indigo porcelán étkészlet egy rendkívül kifinomult és elegáns tálalóeszköz, mely az ünnepek és hétköznapok tökéletes kiegészítője. Nevét az élénk kék indigó színről kapta, amelyet kiemel a hófehér szemkápráztató szikrázása. A különböző méretben kapható tálak közül a kisebbek idálisak mártásokhoz és rizses ételekhez, a nagyobbak pedig levesek fogyasztásához tökéletes.
-
A Soshun (jelentése: korai tavasz) étkészletnek már a nevéből is sejthető, hogy egy üde, megújulást jelképező motívumokkal díszített kollekciót fogunk kapni. A halvány, pasztell kék alapra festett cseresznyevirág mintázat Japán egyik legismertebb és legszebb ünnepére utal. A készleten belüli változatos elemválaszték, a rugalmas tálalás és mindennapi használat sokoldalú lehetőségét adja. Tökéletes kiegészítője lehet a modern és klasszikus étkezéseknek egyaránt.
-
Ez a japán étkészlet elsősorban feltűnően fényes, mély zöld színével hívja fel magára a figyelmet. De jobban megnézve nem egyszerűen zöld, hanem a zöld és a barna sokszínű árnyalatával alakul ki a végső látvány, mely elegáns megjelenést kölcsönöz ezeknek a tradicionális formavilágú tányéroknak és tálaknak.